BED AND BREAKFAST ROTTERDAM

  backupnext  
Mooi appartement centraal station bed and breakfast Roterdam

 

Bed and breakfast Rotterdam Mooi appartement

Dit comfortabele appartement is perfect als u op zoek bent naar een rustige ruimte om te verblijven in het centrum van Rotterdam. Het ligt zeer praktisch, op slechts 200 meter van het centraal station en biedt uitzicht op een parkachtige singel.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming. De woonkamer is voorzien van twee comfortabele banken, een houtkachel, WIFI-internet en een televisie. Er is een keuken met alle faciliteiten om te koken en een ruime ijskast met vriezer. Recentelijk is een zeer comfortabel box-spring bed geplaatst. Er is een badkamer met een douche en toilet.Het appartement beschikt over een grote en rustige tuin met terras, uitsluitend voor uw gebruik. Het appartement heeft een eigen voordeur. Dit is gewoon een bijzonder fraai appartement op een schitterende locatie!

Zoek een B&B in: Nederland ... Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...